S-mobiilin käyttöehdot

Näitä käyttöehtoja sovelletaan S-mobiili-nimisen sovelluksen käyttöön.

S-mobiili on S-ryhmän asiakasomistajille ja S-Pankin asiakkaille tarkoitettu sovellus, joka sisältää asiakasomistajuuteen sekä S-Pankin ja LähiTapiolan asiakkuuteen liittyviä palveluja. 

S-mobiilipalvelun tarjoajat ovat S-Pankki Oy ja Suomen Osuuskauppojen Keskuskunta (SOK). S-Pankki vastaa sovelluksen pankki- ja sijoituspalvelutoiminnallisuuksista ja SOK sovelluksen Oma kauppa- ja ABC mobiilitankkaus -toiminnallisuuksista. LähiTapiola vastaa muuna palveluntarjoajana sovelluksen vakuutusosiosta.

Koko S-mobiilin käyttöönotto edellyttää rekisteröitymistä S-Pankin pankkitunnuksilla. Rekisteröitymällä muiden sovelluksessa hyväksyttävien tunnistuspalveluntarjoajien tuottamilla tunnistusvälineillä saat käyttöösi vain SOK:n tarjoamat palvelut. Muun palveluntarjoajan tunnuksilla rekisteröityvältä edellytetään sähköpostiosoitteen ja matkapuhelinnumeron ilmoittamista S-ryhmän asiakasomistaja- ja asiakasrekisteriin.

S-mobiiliin sovellettavat muut ehdot

Näiden ehtojen lisäksi S-mobiiliin sovelletaan seuraavia ehtoja:

  • Pankkitoiminnallisuuden osalta: S-Pankin digitaalisten palveluiden ehtoja, jotka olet erikseen hyväksynyt sekä S-Pankin tuotteiden ehtoja
  • Asiakasomistajuuteen liittyvän sisällön osalta: asiakasomistajasopimusta ja S-ryhmän asiakasomistajajärjestelmän sääntöjä

Sinun tulee myös ottaa huomioon verkko-operaattorien, laitevalmistajien ja mahdollisten muiden osapuolien ehdot niiden tarjoamien palvelujen osata. Ehdot saattavat olla edellytyksenä S-mobiilin ja palvelujen käyttämiselle.

Vastuu S-mobiilista ja sen sisällöstä

S-mobiilipalvelun tarjoajat eli S-Pankki ja SOK pidättävät oikeuden muuttaa S-mobiilia ja sulkea sen perustelluista syistä milloin tahansa osittain tai kokonaan. Palveluntarjoajat vastaavat tuottamistaan S-mobiilin avulla käytettävistä palveluista niitä koskevien kulloistenkin sopimusehtojen mukaisesti. Häiriöt tai katkokset verkkoyhteyksissä saattavat vaikuttaa S-mobiilin tietojen ja sisältöjen ajantasaisuuteen ja näkyvyyteen. S-mobiilipalvelun tarjoajat eivät vastaa muiden palveluntarjoajien tuottaman palvelun mahdollisesti aiheuttamasta vahingosta, eivätkä siitä, että muun palveluntarjoajan tuottama palvelu on käytettävissä keskeytyksettä.

S-mobiilipalvelun tarjoajat eivät vastaa S-mobiilissa olevien muiden palveluntarjoajien verkkosivuille tai muihin palveluihin ohjaavien linkkien sisältämistä palveluista eivätkä niillä olevasta markkinoinnista tai muusta tiedosta.

S-mobiilin kautta toteutettavasta markkinoinnista ja mainonnasta vastaa kutakin tuotetta tai palvelua markkinoiva ja mainostava taho.

S-mobiilissa näytetään asiakasomistajatalouden pääjäsenelle kaikki asiakasomistajatalouden bonusostot oston loppusummatasolla. Muut asiakasomistajatalouteen kuuluvat henkilöt näkevät yhteenvedon asiakasomistajatalouden bonusostoista sekä oston loppusummatasolla vain omat bonusostonsa. Sovelluksessa tähdellä (*) merkityt luvut ovat suuntaa-antavia ja perustuvat arvioihin. Palveluntarjoajat eivät ole vastuussa arvioiden (esim. Bonusta tulossa, saamatta jäänyt maksutapaetu) paikkansapitävyydestä.

Palvelun kehittäminen

S-mobiilipalvelun tarjoajat kehittävät S-mobiilia käyttöhistoriaan perustuen. Käyttöhistoriasta saatua tietoa voidaan käyttää myös asiakkaille suunnattuun markkinointiin sekä S-mobiilin sisältöjen kohdentamiseen ja kehittämiseen.

Asiakasrekisterit

S-mobiilissa esitettävät tiedot pohjautuvat muun muassa S-Pankin asiakasrekisterissä, S-ryhmän asiakasomistaja- ja asiakasrekisterissä sekä LähiTapiolan asiakasrekisterissä ja vakuutus- ja korvausrekistereissä oleviin tietoihin.

Kukin rekisterinpitäjä noudattaa ylläpitämiensä rekisterien osalta niitä koskevia periaatteita, jotka ilmenevät rekisteriselosteista. Rekisteriselosteet ovat saatavissa seuraavasti:

Tietoturva

Rekisteröidyttyäsi S-mobiilin käyttäjäksi ja kirjauduttuasi sisään hyväksyt, että S-mobiili on käytössäsi ilman erillistä uutta kirjautumista aina siihen saakka, kunnes kirjaudut ulos sovelluksesta. Nähdäksesi pankki- tai vakuutustietoja sinun on tunnistauduttava pankin kanssa sovitulla tavalla.

Pankkitapahtumien suorittaminen tai sopimusten hyväksyminen edellyttää aina pankkitunnusten käyttämistä pankkipalveluja koskevien sopimusehtojen mukaisesti.

Säilytä huolellisesti laitetta, jolla olet kirjautuneena S-mobiiliin. Mikäli kadotat laitteen, jolla olet kirjautuneena S-mobiiliin tai muutoin ilmenee vaara tai epäilys S-mobiilin oikeudettomasta käytöstä, tulee sinun ottaa yhteyttä S-Pankin Pankkitunnusten sulkupalveluun (puhelinnumero nähtävillä S-mobiilissa, tunnuslukutaulukossa sekä osoitteessa www.s-pankki.fi) ja pyytää sulkupalvelua estämään palvelun käyttö.

Immateriaalioikeudet

Kaikki S-mobiiliin liittyvät immateriaalioikeudet, kuten tavaramerkit, verkkotunnukset, tekijänoikeudet ja mahdolliset patentit kuuluvat yksin palveluntarjoajille. 

Palveluntarjoajaa koskevat tiedot S-Pankin osalta

Yrityksen nimi S-Pankki Oy
S-Banken Ab
S-Bank Ltd
Y-tunnus 2557308-3
Kotipaikka Helsinki, Suomi
Postiosoite S-Pankki Oy
PL 77
00088 S-RYHMÄ
Käyntiosoite Fleminginkatu 34
00510 HELSINKI
Puhelin 010 768 011

Palveluntarjoajaa koskevat tiedot SOK:n osalta

Yrityksen nimi Suomen Osuuskauppojen Keskuskunta (SOK)
Centrallaget för Handelslagen i Finland (SOK)
Y-tunnus 0116323-1
Kotipaikka Helsinki, Suomi
Postiosoite PL 1
00088 S-RYHMÄ
Käyntiosoite Fleminginkatu 34
00510 HELSINKI
Puhelin 010 768 011

Vakuutuksiin liittyvät palveluntarjoajat ja Y-tunnukset ovat nähtävissä LähiTapiolan tarjoaman palvelun käyttöehdoissa.

Oikeuspaikka ja sovellettava laki

Näistä palveluista aiheutuvat riitaisuudet käsitellään siinä käräjäoikeudessa, jonka tuomiopiirissä palveluntarjoajalla on kotipaikka tai sen hallintoa pääasiallisesti hoidetaan tai sen Suomessa sijaitsevan paikkakunnan käräjäoikeudessa, jonka tuomiopiirissä asiakkaalla on kotipaikka tai vakituinen asuinpaikka. Jollei asiakkaalla ole asuinpaikkaa Suomessa, riitaisuudet käsitellään käräjäoikeudessa, jonka tuomiopiirissä palveluntarjoajalla on kotipaikka tai sen hallintoa pääasiallisesti hoidetaan. Näihin palveluihin sovelletaan Suomen lakia.

OTA S-MOBIILI KÄYTTÖÖN

1

Lataa puhelimeesi S-mobiili-sovellus omasta sovelluskaupastasi.

2

Ota sovellus käyttöön omilla henkilökohtaisilla  verkkopankki­tunnuksillasi. Kun kirjaudut S-Pankin pankkitunnuksilla, saat S-mobiiliin kaikki palvelut käyttöösi.

HERÄSIKÖ KYSYMYKSIÄ?

Vastauksia löydät täältä.