Asiakasrekisteri ja tietosuoja

S-ryhmän asiakasomistaja- ja asiakasrekisteri sisältää perustiedot S-Etukortin käyttäjistä, kuten nimi- ja osoitetiedot. Rekisteriin kerätään myös ostotietoja, joiden perusteella Bonus, maksutapaetu ja mahdollinen ylijäämänpalautus maksetaan. Ostotietoja käytetään myös asiakasryhmittäin liiketoiminnan kehittämiseen.

Asiakastietojen käsittelyn ja säilytyksen tietoturvakäytännöt ja salassapitosäännökset on tarkkaan määritelty siten, että tietosuoja on turvattu kaikissa vaiheissa. Tietojen käsittelyyn ja ylläpitoon on oikeus vain määritellyillä S-ryhmän ja S-ryhmän toimeksiannosta ja lukuun toimivien yritysten työntekijöillä.

Voit tarkastaa suurimman osan S-ryhmän asiakasomistaja- ja asiakasrekisterissä sinusta olevista tiedoista koska tahansa veloituksetta Omalta S-kanavalta. Rekisteriotteen tiedoistasi voit tilata myös tekemällä kirjallisen rekisteritietojen tarkastuspyynnön. Helpoimmin sen teet osoitteesta www.s-kanava.fi/rekisteriote löytyvällä lomakkeella. Kirjallisen pyynnön perusteella saat otteen rekisterissä olevista tiedoistasi veloituksetta kerran vuodessa.

Tarkemmat tiedot S-ryhmän asiakasomistaja- ja asiakasrekisteristä löydät henkilörekisteriselosteesta. Tietosuojasta ja tietojen käsittelystä voit lukea myös S-ryhmän asiakasomistajajärjestelmän säännöistä.