Haluatko tarkastaa tietosi?

Voit tarkastaa rekisterissämme olevat tietosi, joko kirjautumalla Omalle S-kanavalle, tilaamalla rekisteriotteen verkkolomakkeella tai täyttämällä paperisen tarkastuspyynnön. Rekisteritietojen tarkastelu Omalta S-kanavalta on veloituksetonta ja voit tehdä sen aina halutessasi. 

Omalla S-kanavalla

Omalla S-kanavalla voit tarkastaa omat perustietosi (mm. yhteystiedot ja tiedot asiakasomistajataloudesta), katsoa rahana maksetut edut ja bonusostotiedot asiakasomistajataloutesi ostoista kuitin loppusummatasolla. Voit tilata Omalta S-kanavalta raportin, josta näet kaikki kuitin loppusummaa tarkemmalla tasolla rekisteröityneet ostoksesi. Raportilta näet ainoastaan omalla S-Etukortillasi tekemäsi ostokset, et muiden perheenjäsenten ostoksia.

Kirjaudu Omalle S-kanavalle

Rekisteriotepyyntö verkkolomakkeella tai kirjallisena

Rekisteriotteen voit tilata myös verkkolomakkeella tai kirjallisella, allekirjoitetulla rekisteriotepyynnöllä, joka palautetaan joko S-ryhmän asiakaspalvelupisteeseen (Prismat, suuremmat Sokokset ja valitut S-marketit) tai postitetaan rekisterinpitäjälle. Kirjallisen rekisteriotepyynnön voit tehdä myös vapaamuotoisena rekisterinpitäjälle.