Jäsennumero ja tunnukset

Tältä sivulta löydät ohjeet jäsen-/asiointinumeron löytämiseksi S-Etukortistasi sekä tiedot eri palveluissa tarvittavista tunnuksista.

Jäsennumero näkyy kortissasi

Esimerkiksi verkossa asioidessasi oikeutesi asiakasomistajaetuihin voidaan tarkistaa kysymällä jäsen-/asiointinumeroa. Alla olevissa S-Etukorteissa jäsen-/asiointinumero on ympyröity punaisella.

S-tunnuksesi verkossa

S-tunnuksen tarvitset, kun kirjaudut Omalle S-kanavalle. S-tunnus muodostetaan käyttäjätunnuksesta sekä salasanasta, jotka voit itse määritellä. Käyttäjätunnus voisi olla esim. sähköpostiosoitteesi. Voit luoda S-tunnuksen itsellesi verkossa samalla, kun kirjaudut Omalle S-kanavalle. Ensimmäisellä kerralla tarvitset tunnistautumista varten pankkitunnukset tai mobiilivarmenteen. Jatkossa voit käyttää luomaasi S-tunnusta. S-tunnuksesi liitetään S-ryhmän asiakasomistaja- ja asiakasrekisterissä oleviin tietoihisi.

Luo S-tunnus

S-Etukorttisi PIN-koodi

PIN-koodi on maksuominaisuuksia sisältävän S-Etukortin nelinumeroinen tunnusluku. Tarvitset sitä maksaessasi ostoja sirumaksupäätteellä ja nostaessasi rahaa kaupan kassalla ja ottoautomaateista.

S-Pankin pankkitunnukset

Pankkitunnuksia tarvitset asioidessasi S-Pankin verkkopankissa, puhelimitse S-Pankin asiakaspalvelussa tai esimerkiksi maksaessasi verkkokaupassa. Pankkitunnukset muodostuvat kolmesta osasta: 1) käyttäjätunnus 2) salasana 3) kertakäyttöiset tunnusluvut. Ohjeet pankkitunnusten tilaamiseen löydät S-Pankin sivuilta

Nelinumeroinen asiakastunnus (ent. saldopäätetunnus)

Asiakastunnus on toimipaikoissa olevan S-Etukorttipäätteen käytössä tarvittava tunnus. Asiakastunnus on henkilökohtainen ja nelinumeroinen. S-Etukorttipäätteellä asioidessa tarvitset lisäksi S-Etukortin. Jos olet unohtanut tai haluat vaihtaa asiakastunnuksesi, kirjaudu Omalle S-kanavalle ja klikkaa auki kohta Tunnusten hallinta. Voit tarvittaessa tarkistaa asiakastunnuksesi myös Asiakasomistajapalvelu ja S-Pankki -pisteellä tai soittamalla S-ryhmän asiakasomistajapalveluun (puh. 010 76 5858 ma–pe 8–20, 0,084 €/min).

Kirjaudu Omalle S-kanavalle