Millainen S-Etukortti minulle?

Kun S-Etukortissasi on Visa-ominaisuus, voit maksaa ja nostaa käteistä kaikkialla maailmassa. S-Etukortti Visalla voit tallettaa ja nostaa rahaa myös S-ryhmän kaupan kassalla.

Mikä parasta, asiakasomistajana saat S-Etukortti Visan ilman kuukausi- tai vuosimaksua.

S-Etukortilla maksaminen myös tuo sinulle rahaa: S-ryhmän Suomen toimipaikoissa tekemistäsi ostoksista kertyy 0,5 % maksutapaetua.

Valitse sinulle sopivin vaihtoehto

S-Etukortti Visa Credit/Debit – kansainvälinen luotto- ja maksukortti

Kun käytät kortin debit-ominaisuutta, ostot veloitetaan suoraan S-Tililtäsi. Hyödyntämällä kortin edullista luotto- eli credit-ominaisuutta, saat keskimäärin 30 vuorokautta maksuaikaa. Laskun erääntyessä maksat vähimmäislyhennyserän tai kaikki ostoksesi kerralla. Korkoa maksat vain käyttämästäsi luotosta. Tarkista voimassa oleva korko osoitteesta s-pankki.fi.

S-Etukortti Visa Credit – kansainvälinen luottokortti

S-Etukortti Visa Credit -kortilla saat korotonta maksuaikaa keskimäärin 30 vrk. Tehdyt ostokset veloitetaan Visa-laskulla. Laskun erääntyessä maksat vähimmäislyhennyserän tai kaikki ostoksesi kerralla. Korkoa maksat vain käyttämästäsi luotosta. Katso lisätietoa kortista: s-pankki.fi.

S-Etukortti Visa Debit – kuin perinteinen pankkikortti

S-Etukortti Visa Debit -kortilla nostat käteistä ja maksat ostoksia niin Suomessa kuin ulkomaillakin. Ostokset veloitetaan suoraan S-Tililtä. Varmista että tililläsi on rahaa ohjaamalla sinne säännöllinen tilisiirto. Jo 7-vuotias voi saada oman S-Etukortti Visa Debit -kortin. Alaikäiselle kortti tuotetaan varmentavana, jolloin tiliä ei voi vahingossa ylittää. Katso lisätietoa kortista: s-pankki.fi.

S-Etukortti käteinen – S-Etukortti ilman maksuominaisuuksia

Käteiskortilla tarkoitetaan S-Etukorttia, jolla voit kerryttää Bonusta ja hyödyntää hintaetuja. Kortissa ei ole maksuominaisuuksia, joten sopii myös perheen pienimmille. Käteiskortin saamiselle ei ole ikärajaa.

Näin tilaat S-Etukortin

Sinulle tilataan S-Etukortti valitsemillasi ominaisuuksilla heti liittymisen yhteydessä. Korttiin voit hankkia uusia ominaisuuksia myöhemminkin: käy S-ryhmän asiakaspalvelupisteissä, jotka sijaitsevat Prismoissa, suurimmissa Sokoksissa ja joissakin S-marketeissa. Jos sinulla on S-Pankin pankkitunnukset, voit tehdä tilauksen S-Pankin verkkopankissa. Voit myös käyttää Asiakasomistajan palvelulomaketta, jonka saat lähes jokaisesta toimipaikasta.

S-Etukortit koko perheelle
Näin tilaat >>

Onko sinulla S-Pankin verkkopankkitunnukset? 
Voit hankkia S-Etukortin maksuominaisuuksilla verkkopankin kautta.  
Siirry S-Pankkiin >>

Et ole vielä asiakasomistaja? 
Liity tästä >>

VINKKI
Ota kauppaan pelkkä puhelin – lompakkoa et enää tarvitse. Maksaessasi MobilePaylla Bonuksetkin kirjautuvat automaattisesti. MobilePaylla voit maksaa jo 66 toimipaikassamme. Lue lisää MobilePaysta >>  
 

Tankkausbonus CSS