Omat ostot -palvelu

Omat ostot on uusi asiakasomistajille tarjottava palvelu, jossa näet tuoteryhmä- ja tuotetasolla mitä, missä ja milloin olet ostanut kuluneen vuoden aikana. Ostotiedot näytetään tuoteryhmittäin, kuten juusto, vihannekset, oluet, tuore kala, suklaavalmisteet jne. 

Palvelu julkaistaan aluksi rajatuilla toiminnoilla ja ostotiedoilla. Kaikkia bonusostoja palvelussa ei siis vielä näy, vaan löydät ne tuttuun tapaan S-mobiilista ja Oman S-kanavan bonus- ja ostotiedot -osiosta. Palvelussa ei myöskään näytetä samaan asiakasomistajatalouteen kuuluvien henkilöiden tekemiä ostoja, vaan ainoastaan omat, henkilökohtaiset ostot. Laajennamme kuitenkin palvelua vaiheittain. Luvassa on uusia toimintoja ja näkymiä sekä laajemmin myös ostotietoja.

Anna meille palvelun kautta palautetta ja kerro, mitä sisältöjä sinä toivoisit Omat ostot -palveluun!

UUTTA!

  • Seuraa omaa kasvisten kulutustasi. Katso, kuinka monta kiloa hedelmiä ja vihanneksia olet ostanut. Keikkuuko ostotietojesi kärjessä kurkku ja tomaatti?
  • Tiedätkö, montako muovikassia ostat kuukausittain? Voit nyt seurata, millaisia ostoskasseja mukaan tarttuu ja kuinka monta.

Näin otat Omat ostot -palvelun käyttöön:

  • Kirjaudu Omalle S-kanavalle
  • Siirry osioon Bonus ja ostot -> Omat ostot
  • Ota palvelu käyttöön tunnistautumalla verkkopankkitunnuksilla

Kirjaudu palveluun >>
 

VINKKI!
Voit tarkastaa rekisterissämme olevat tietosi, joko kirjautumalla Omalle S-kanavalle, tilaamalla rekisteriotteen verkkolomakkeella tai täyttämällä paperisen tarkastuspyynnön. Rekisteritietojen tarkastelu Omalta S-kanavalta on veloituksetonta ja voit tehdä sen aina halutessasi.

 

Tankkausbonus CSS