Osuuskaupan omistaja

Kun liityt asiakasomistajaksi, liityt samalla alueellasi toimivan osuuskaupan jäseneksi ja teet sijoituksen sen pääomaan maksamalla osuusmaksun. Sijoituksellasi sinusta tulee yksi osuuskauppasi omistajista, joilla jokaisella on saman suuruinen osuus osuuskaupasta.

S-ryhmä on olemassa asiakasomistajia varten. Sen tarjoamat palvelut ja edut on suunniteltu asiakasomistajille. Siis meille osuuskaupan omistajille, S-Etukortin käyttäjille.

Kuusi hyvää syytä liittyä asiakasomistajaksi  Katso lisää >>
 

Sinä voit vaikuttaa

Asiakasomistajat ovat tärkeimpiä asiakkaitamme, joiden mielipide on meille erityisen arvokas. Anna palautetta, kerro kehitysehdotuksia ja esitä toiveita. Kuulemme mielellämme, miten voisimme palvella sinua paremmin. Omistajana sinulla on mahdollisuus vaikuttaa osuuskauppasi asioihin myös osallistumalla asiakaspaneeleihin sekä osuuskaupan edustajiston vaaleissa äänestämällä tai ryhtymällä itse ehdokkaaksi.

Anna palautetta, kysy ja kommentoi
Liity asiakaspaneeleihin

Osuustoiminnan idea

S-ryhmä on osuustoiminnallinen yritysryhmä, joka muodostuu alueellisista osuuskaupoista, osuuskauppojen omistamasta SOK:sta ja sen tytäryhtiöistä. Osuustoiminnallisissa yrityksissä omistajia ovat niiden asiakkaat eli S-ryhmässä asiakasomistajat. Osuustoiminnallisuus näkyy muun muassa siinä, ettei tehtävämme ole tuottaa mahdollisimman suurta voittoa, vaan varmistaa asiakasomistajillemme hyvät palvelut ja tuntuvat edut päivästä toiseen.

Osuustoiminnallisten periaatteiden mukaan oman kaupan palvelujen käytöstä palkitaan, siinä suhteessa kuin niitä on käytetty. Malliesimerkki osuustoiminnallisesta palkitsemisesta on Bonus: ostoksista kertyy Bonusta eli rahaa takaisin sitä enemmän, mitä enemmän asiakasomistaja on tehnyt ostoksia.

Osuustoimintaan kuuluu myös yhteiskunnallinen vastuu. Alueellisesti toimivat osuuskaupat työllistävät, investoivat ja käyttävät toiminnan tulosta alueen hyväksi.

Lue lisää S-ryhmän vastuullisuudesta