Osuusmaksu on sijoitus osuuskaupan pääomaan

Asiakasomistajaksi liittymisen yhteydessä lunastat osuusmaksulla yhden osuuden osuuskaupastasi - olet siis yksi osuuskauppasi omistajista. Osuusmaksu ei siis ole maksu S-Etukortista, vaan kertasijoitus osuuskaupan pääomaan. Jos joskus päätät luopua asiakasomistajuudesta, saat maksamasi osuusmaksun kokonaisuudessaan takaisin.

Osuusmaksun maksaminen

Osuusmaksun määrä on 100 euroa. Voit maksaa osuusmaksun kokonaan tai osan siitä toimipaikan asiakaspalvelupisteessä tai Omalla S-kanavalla.

Maksa osuusmaksu kokonaan

Voit maksaa osuusmaksun heti kokonaisuudessaan, jolloin saat rahana maksetut edut omaan käyttöösi. S-Etukortilla saat Bonuksen ja maksutapaedun lisäksi lukuisia tuote- ja palveluetuja. Useimmat osuuskaupat maksavat täydelle osuusmaksulle vuotuista korkoa.

 

Liity asiakasomistajaksi

Maksa osuusmaksusta osa

Maksa vähintään 20 euroa, joka on ns. osaosuusmaksu. Tämän jälkeen ostoistasi kertynyt Bonus ja maksutapaetu siirretään täydentämään osuusmaksuasi. Kun osuusmaksusi on täyteen maksettu, saat rahana maksetut edut omaan käyttöösi. Sinulla on yleisimmin kaksi vuotta aikaa maksaa koko osuusmaksu. Mitä useimmin käytät S-Etukorttiasi, sitä nopeammin osuusmaksusi tulee kokonaan maksetuksi.