Kolla Bonus var du vill!

Nu kan du kolla uppgifterna om Bonus på S-gruppens elektroniska kanaler då det passar dig bäst. Följ med hur Bonus samlas på något av sätten som presenteras här nedan.

 

 

S-mobil

I den behändiga och avgiftsfria appen för smarttelefoner har du alltid dina bonusdata på fickan. Du kan enkelt kolla bonusläget och dina inköp var du än befinner dig, t.ex. i kassakön.

Ladda gratisappen till din smarttelefon: S-mobil.fi

Kolla in S-mobil

 

E-post

Lägg e-postadressen till dina kunduppgifter, så får du varje månad en rapport om utbetald Bonus per e-post. Mot slutet av månaden får du också ett meddelande som visar för vilket belopp du ska köpa för att nå närmast högre bonusprocent. Se excemplen på e-postbreven här.

Ge också marknadsföringstillstånd till din e-postadress, så får du kunskap om nya tjänster och om aktuella förmåner och kampanjer per e-post. Se här excempel på e-postbrev här.

Uppdatera e-postadressen med den bifogade blanketten eller logga in i Oma S-kanava.

Logga in

 

S-kanava

Du kan kolla alla uppgifter som anknyter till Bonus i Oma S-kanava. Logga in på dina personliga sidor och kolla bonusdata i Oma S-kanava.

Logga in i Oma S-kanava

 

Självbetjäningsställe

Du kan kolla bonusläget på en S-Förmånskortsterminal vid ett självbetjäningsställe. Det finns S-Förmånskortsterminaler på många av S-gruppens verksamhetsställen, ofta nära infodisken eller broschyrstället. För att kunna använda S-Förmånskortsterminalen behöver du ett S-Förmånskort och en fyrsiffrig kundkod, som inte är densamma som betalkortets PIN-kod. Mer information om självbetjäningsställe.

Sök upp närmaste självbetjäningsställe

Uppdatera din e-postadresse och ge tillstånd till e-postmarknadsföring på den bifogade blanketten. Kom ihåg att alltid ha din rätta e-postadress i våra kunduppgifter!

Uppdatera uppgifter.