Så här blir du ägarkund

Du kan ansluta dig antingen på webben, via tjänsten Anslut dig som ägerkund, eller då du handlar. Du ska besöka kundtjänststället som finns på alla Prisma, de större Sokos-varuhusen och ett antal S-marketar. Bered dig på att styrka din identitet.

Anslut dig som ägerkund

I anknytning till anmälan betalar man in antingen en insats i handelslaget eller en delinsats, som man kan komplettera med Bonus. Då du ansluter dig, öppnar vi ett konto i S-Banken, på vilket Bonus och de andra förmånerna som erläggs i pengar betalas in.

På tjänsten Anslut dig som ägerkund identifierar du dig med bankkoder. Inom några dagar får du ditt S-Förmånskort (kontant), med vilket du kan samla Bonus och utnyttja prisförmåner. Det lönar sig att förse S-Förmånskortet med betalegenskaper. Du kan ansöka om betalegenskaper till S-Förmånskortet på S-gruppens kundtjänstställen.

SÖK NÄRMASTE KUNDTJÄNSTSTÄLLE 

När du ansluter dig på något av S-gruppens kundtjänstställen, få du genast ett interimistiskt S-Förmånskort, med vilket du kan börja samla Bonus och utnyttja produkt- och tjänsteförmåner. Det egentliga S-Förmånskortet försett med de valda betalningsegenskaperna skickas senare till din hemadress.

Dina kunduppgifter lagras i S-gruppens ägarkunds- och kundregister. I registret lagras också uppgifter om personerna som ansluts till ditt ägarkundshushåll – dvs. de personer som med sina S-Förmånskort börjar samla Bonus i en gemensam pott.


6 orsaker att bli ägarkund Läs mer >>