Tjänsten Mina köp

Mina köp är en ny tjänst för ägarkunder där du på produktgrupps- och produktnivå ser vad, var och när du har shoppat under innevarande år. Köpuppgifterna visas per produktgrupp, såsom ost, grönsaker, öl, färsk fisk, chokladprodukter osv.

Tjänsten lanseras inledningsvis med begränsade funktioner och köpuppgifter. Samtliga bonusköp visas alltså inte ännu i tjänsten, utan dem hittar du som tidigare i S-mobil och i avsnittet Bonus och inköpsinfo i Oma S-kanava. I tjänsten visas inte heller köp som görs av andra personer i samma ägarkundshushåll, utan endast egna, personliga köp. Vi utvidgar dock tjänsten steg för steg. Vi kommer att introducera nya funktioner och vyer samt mer omfattande köpuppgifter.

Ge oss respons via tjänsten och berätta vilket innehåll du önskar se i Mina köp!

NYTT!

  • Håll koll på din konsumtion av grönsaker. Se hur många kilo frukt och grönsaker du har köpt. Ligger gurka och tomat i topp i dina köpuppgifter?
  • Vet du, hur många plastkassar du köper per månad? Nu kan du kontrollera din konsumtion av plastkassar och andra förpackningstillbehör.

Så här aktivera du Mina köp:

  • Logga in i Oma S-kanava
  • Tjänsten finns på fliken Bonus och Köp
  • Aktivera tjänsten Mina köp vid autentisering med webbankskoder

Logga in i tjänsten


TIPS!
 Du kan granska dina uppgifter i vårt register antingen i Oma S-kanava, genom att rekrivera ett registerutdrag på ett webbformulär (på finska) eller sända en skriftlig ansökan om registerutdrag. Det kostar inget att granska registrerade uppgifter i Oma S-kanava, och du kan göra det så ofta du vill.