Massor av förmåner till dig!

Som ägarkund får du massor av nytta och förmåner!

Du har tillgång till ett stort urval produkt- och tjänsteförmåner över hela landet. Du får mångt och mycket förmånligare med S-Förmånskortet. Alldagliga inköp, kalas, wellness, upplevelser och tjänster i vardagen.

Matinköp till sänkta priser

Har du redan utnyttjat de sänkta priserna i våra matbutiker? Vi har sänkt priserna permanent i alla våra matbutikskedjor, och nyttan är bestående. Dessutom får du Bonus med S-Förmånskortet. Du kan kolla sortimentet och priserna i din egen butik på webbplatsen foodie.fi (på finska). 

Förmånliga portioner i restauranger och kaféer 

Med S-Förmånskortet får du smaknjutningar förmånligare än andra på S-gruppens restauranger och kaféer. Bekanta dig också med våra högklassiga ägarkundsviner. Du hittar S-gruppens alla restauranger och kaféer på Raflaamo!

Växlande förmåner till vardag och fest

Sokos-varuhusen (på finska) och i specialaffären för skönhet Emotion (på finska) har varje månad växlande förmånsprodukter. Kodin Terra (på finska) har kampanjartade förmåner till hem och trädgård. ABC-trafikbutikerna erbjuder månatligen växlande förmåner för bilister.

Hotellnätter förmånligare

Sokos Hotellen och Radisson Blu Hotellen (på finska) övernattar du som ägarkund alltid till förmånligare pris. Också på hotellens restauranger kan du kalasa till ägarkundspris.

Förmåner också av samarbetspartner

Du får Bonus och prisförmåner exempelvis på resor (på finska), försäkringar och olika evenemang, t.ex. på inträdesbiljetter.

Här ser du dina aktuella förmåner

Du kan se aktuella förmåner på många olika ställen. Du kan hålla koll på förmånerna på S-kanava, i tidningen Samarbete och i S-mobil.