Nationella bonuspartner

LokalTapiola

LokalTapiola är en av sina finländska kunder ägd bolagsgrupp, i vars utbud av produkter och tjänster ingår bl.a. skade-, liv- och pensionsförsäkringar samt placerings- och spartjänster.

LokalTapiolas kunder kan få S-gruppens Bonus för sina försäkringspremier genom att registrera sin ägarkundsrelation hos LokalTapiola. Man kan sköta registreringen på webben, per telefon eller personligen på LokalTapiolas kontor. Man får Bonus på de flesta försäkringarna för privatpersoner. Premier som betalats efter den 20 dagen i månaden intjänar bonusköp under den följande månaden (läs mer).

lahitapiola.fi


Elisa Saunalahti

Elisa är ett telekommunikations-, ICT- och onlineserviceföretag, som bl.a. erbjuder till kommunikation och trivsel anknutna tjänster.

Du får Bonus med S-Förmånskortet på mobiltelefonabonnemangen och på mobilbredbandsabonnemangen Saunalahti 4G. Du får Bonus på samtal och videosamtal samt textmeddelanden och multimediameddelanden inom hemlandet, dataöverföring i hemlandet och månadsavgifterna för abonnemang. För att få Bonus ska man registrera sitt medlemsnummer hos Elisa Saunalahti. Fakturan som berättigar till Bonus ska betalas senast på förfallodagen.

Läs vidare på finska:
https://elisa.fi/kauppa/
https://elisa.fi/asiakaspalvelu/ohje/s-bonus/


Eckerö Line

Åländska Eckerö Line  bedriver trafik med bilfärja mellan Helsingfors och Tallinn.

Eckerö Lines m/s Finlandia trafikerar rutten Helsingfors-Tallinn tur och retur två gånger dagligen. M/s Finlandia beviljar Bonus med S-Förmånskortet på både resorna och inköpen ombord.

Läs mer:
eckeroline.fi


Viking Line

Viking Line är en åländsk rederikoncern som idkar trafikverksamhet på Östersjön.

Man får Bonus med S-Förmånskortet på Viking Lines specialprissatta respaket till Tallinn och Stockholm. Bonus beviljas inte på inköp ombord.

Läs mer om utbudet av resor med Bonus:
vikingline.fi


Motionscentren EasyFit och LadyLine

Med EasyFits förmånliga avtal som gäller tills vidare får du tillgång till ett motionscenter med komplett service. LadyLine är ett trivsamt välmåendecenter som riktar sig speciellt till kvinnor.

De högklassiga och lättanvända maskinerna gör att du kan motionera på ett sätt som passar just dig. Våra virtuella timmar ger dig en unik möjlighet att träna oberoende av schemat. Med hjälp av en personal trainer når du dina mål.

Med S-Förmånskortet får du Bonus på alla EasyFit-center och merparten av LadyLine-centren. Du får Bonus på serviceavgifterna.  För att få Bonus ska du registrera ditt medlemsnummer via Identifieringstjänsten för ägarkunder. Du ska betala fakturan senast på förfallodagen för att få Bonus. De helt inhemska kedjorna LadyLine och EasyFit har motionscenter runt om i Finland.

Läs vidare:
easyfit.fi
ladyline.fi


Oral Hammaslääkärit

Oral Hammaslääkärit är en finländsk tandläkarstationskedja, som vill erbjuda sina kunder så bra vård som möjligt. På Oral får du alla hälsovårdstjänster för munnen på ett och samma ställe, bekvämt och smidigt. Du behandlas av våra skickliga proffs som använder den senaste tekniken i branschen – alltid individuellt och skonsamt.

Du får Bonus på samtliga tandvårdstjänster och produkter du köper hem, om du betalar köpen genast efter avslutad behandling.

Läs mer om Orals tjänster på:
oral.fi


Silmäasema

Silmäasema erbjuder alla produkter och tjänster för seende och ögonhälsa. I den helt inhemska kedjan ingår över 120 Silmäasemabutiker och 11 Silmäasema-ögonsjukhus över hela landet.

Man får Bonus med S-Förmånskortet på Silmäasemabutikerna för köp av optikertjänster och produkter, t.ex. glasögon, solglasögon, kontaktlinser och andra tillbehör som anknyter till seende. Köp av ögonläkar- och laboratorietjänster och andra ögonsjukhustjänster räknas inte som bonusköp. Man får Bonus genom att visa upp S-Förmånskortet vid kassan då man betalar.

Läs mer om Silmäasemas produkter och tjänster:
silmaasema.fi
 

Vanda Energi

Vår historia började 1910. Mycket vatten har runnit i Vanda å sedan dess, men grundtanken består: energi för livet, från Vanda till hela Finland.  Vanda Energi är ett av Finlands största stadsenergibolag. Vi producerar och säljer el och fjärrvärme.

Genom att ingå ett Bonussähkö-elavtal med Vanda Energi får du Bonus även på el – till exempel för att du värmer bastun eller tittar på tv. Bonussähkö-el passar alla hem och livssituationer. Priset på Bonussähkö-el är alltid garanterat förmånligt. Därför är Bonussähkö ett enkelt och bekymmersfritt elavtal.

Läs mer: bonussahko.fi