Testiteksti

Polttonesteostoista Tankkausbonusta
Jopa 5 senttiä litralta

ABC-toimipaikkojen mittarikentältä myytävistä polttonesteistä saa Tankkausbonusta. Se tarkoittaa, että asiakasomistajalle maksetaan Tankkausbonusta yhtä monta senttiä jokaisesta tankatusta litrasta kuin mikä hänen taloutensa bonusprosentti on tankkauskuukautena.

Kaikki taloutesi bonusostot, myös tankkaukset, kasvattavat kuukauden bonusprosenttia, vaikka tankkausostoista maksetaan prosenttiperusteisen Bonuksen sijasta Tankkausbonusta. Tankkausbonus maksetaan asiakasomistajalle aina ostoja seuraavan kuun 10.  päivänä (tai sitä edeltävänä arkipäivänä).

Bonusostojen kertyminen

Katso video Tankkausbonuksesta

Faktoja Tankkausbonuksesta

  • Tankkausbonus koskee vain ABC-ketjun mittarikentältä tankattavia polttonesteitä. Kaikista muista S-ryhmästä ja ABC-ketjusta ostettavista tuotteista maksetaan Bonus prosenttiperusteisesti, kuten tähänkin asti.
  • Tankkausbonuksen piirissä olevat tuotteet ovat kaksi myynnissä olevaa bensiinilaatua, diesel, SmartDiesel, Eko E85 -polttoneste sekä mittarikentältä tankattava polttoöljy. Tilaustuotteena olevasta lämmitysöljystä ei makseta Tankkausbonusta.
  • Tankkausbonus maksetaan aina ostoja seuraavan kuukauden 10. päivänä, aivan kuten Bonuskin.

Lisätietoa aiheesta

Tankkausbonus CSS