Paljon etua elämääsi!

Asiakasomistajana saat paljon hyötyä ja etua.

Käytettävänäsi on laaja tuote- ja palveluvalikoima ympäri Suomen. S-Etukortilla saat monet asiat edullisemmin. Jokapäiväisiä hankintoja, herkuttelua, hemmottelua, elämyksiä ja arjen palveluita.

Ruokaostoksia halpuutetuilla hinnoilla

Joko olet hyödyntänyt ruokakauppojemme halpuutettuja hintoja? Hintoja on alennettu pysyvästi kaikissa ruokakaupan ketjuissamme ja hyöty on jatkuva. S-Etukortilla saat vielä Bonusta päälle. Oman kauppasi valikoiman ja hinnat voit tarkistaa osoitteessa foodie.fi.

Edullisia annoksia ravintoloissa ja kahviloissa 

S-ryhmän kahviloissa ja ravintoloissa saat S-Etukortilla makunautintoja muita edullisemmin. Tutustu myös laadukkaisiin asiakasomistajaviineihin. Kaikki S-ryhmän ravintolat ja kahvilat löydät Raflaamosta!

Vaihtuvia etuja arkeen ja juhlaan

Sokos-tavarataloissa ja kauneuden erikoisliike Emotionissa on joka kuukausi vaihtuvia etutuotteita. Kodin Terrasta löydät kampanjaluonteisia etuja kotiin ja puutarhaan. ABC-liikennemyymälöistä saat kuukausittain vaihtuvia autoilijan etuja.

Hotelliyöt edullisemmin

Sokos Hotelleissa ja Radisson Blu Hotelleissa yövyt asiakasomistajana aina edullisemmin. Myös hotellien ravintoloissa voit herkutella asiakasomistajahintaan.

Etuja myös yhteistyökumppaneilta 

Saat Bonusta ja hintaetuja esimerkiksi matkoista, vakuutuksista ja erilaisista tapahtumista, esimerkiksi pääsylipuista.

Täältä näet ajankohtaiset etusi

Ajankohtaisia etuja voit katsoa monesta eri paikasta. Etuja voit seurata S-kanavalta, Yhteishyvä-lehdestä ja S-mobiilista.